Piazzafilm fyller 25 år

Idag den 21 maj är det 25 år sedan jag registrerade Piazzafilm som företag och började producera film i eget bolag.

Piazzafilm har producerat ett antal dokumentärfilmer, företagsfilmer och reportage både i uppdrag av andra och i egen produktion. Uppdragen i Piazzafilm har också varit som föreläsare, redigerare, filmpedagog, projektledare, ljudtekniker, reportageuppdrag för Svergies television (SVT), produktion- och redigeringskurser med mera. 25 fantastiska år fyllda av intressanta uppdrag och filmproduktioner både i Sverige och utomlands.

Under dessa 25 år har jag arbetat åtta år på heltid som frilans i företaget och övriga år har det varit en kombination med frilansuppdrag och deltidsanställningar. En kombination som har varit givande och gett mig en stor erfarenhet att arbeta i både stora och små projekt i uppdrag och i egen regi.

Sen tolv år tillbaka arbetar Piazzafilm endast med egna filmproduktioner och gör inget på uppdrag. Under samma tid började jag arbetar deltid som producent i Södertälje kommuns verksamhet Scenkonst & skolbio för förskola och skola, läs mer på www.sodertalje.se/scen/.

Under pandemin har Piazzafilms verksamhet varit på paus och planerna är nu att till hösten börja arbeta med Piazzafilm igen. Det har varit ett ofrivilligt och långt upphåll med filmarbetet och jag har verkligen saknat det. Men det har också gett mig en välbehövlig tid att fundera över hur jag vill arbeta framöver och vilka filmproduktioner jag vill utveckla och jobba vidare med.

Piazzafilms 25 årsdag vill jag uppmärksamma med att under perioden 21 maj – 4 juni erbjuda Piazzafilms filmer för 25 kr/film (ordinarie pris 160 -240 kr) + frakt, det gäller både DVD och Blu-ray filmer.

Det är först till kvarn som gäller och erbjudandet är endast för privat bruk och och så länge lagret räcker, beställ filmer här Köpa film

Stort GRATTIS på 25 årsdagen!

Piazzafilm ser framemot uppstarten för filmverksamheten i höst och önskar er alla en riktigt härlig och fin sommar!

4 reaktioner till “Piazzafilm fyller 25 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s