Ett verksamhetsår som försvann

År 2020 var det tänkt att Piazzafilms hemsida, blogg och Facebooksida skulle vara fyllda av information om vad som är på gång och hur arbetet går med det nya filmprojektet med temat Skogen. Flera filmvisningar av Samefolk var på gång och arbetet med att boka nya visningar skulle ha upptagit en hel del av min tid. Men så blev det inte.

Läget har tyvärr inte förändrats något sen jag sist skrev här på bloggen den 18 juni. Det är egentligen inte något som överraskat mig, jag förstod ganska tidigt att det skulle kunna bli såhär. 

Under resten av året kommer det inte bli så många inlägg till här på bloggen. Nu är siktet istället inställt på sommaren och hösten 2021 då jag hoppas få igång verksamheten lite mer igen och komma vidare med det nya projektet. För jag tror att även våren 2021 kommer vara en tid som fortfarande präglas mycket av pandemin.

Det som har rullat på under året trots allt är försäljningen av Piazzafilms filmer och det har känts extra roligt när allt annat har stannat upp. Vill ni beställa film så kan ni göra det på Piazzafilms hemsida, se KÖP FILM

Filmen Samefolk är anmäld till ett par filmfestivaler utomlands och under hösten kommer jag få besked ifall filmen kommer med. Filmvisningen av Samefolk som skulle varit på Naturum i Ammarnäs i somras har flyttats fram till sommaren 2021.

Piazzafilm önskar er alla en fortsatt fin och frisk höst.

En tidig morgon i Stendörrens naturreservat, från sommarens kajakpaddling i Trosa skärgård.

2 reaktioner till “Ett verksamhetsår som försvann

  • Ser fram emot filmen. Tittar igenkännande på bilden från Stendörren, Tillbringade en dryg vecka i och omkring Tvären. Tack för fin bild som väcker känslor !

    • Hej Lars, tack för din hälsning här på bloggen. Skärgårdspaddlingen vi hade i somras var magisk och det finns så många fina öar och skär i dessa farvatten. Varma hälsningar Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s