Sommartider

Den här våren blev verkligen inte som det var planerat. Samtidigt är jag tacksam för att Piazzafilm inte arbetade med en filminspelning eller en premiär då Corona pandemin började, det hade varit mycket svårare och påverkat verksamheten mer än vad den gjorde nu.

Piazzafilm var mitt i researcharbetet med nästa filmproduktion, med arbetsnamn Skogen, när pandemin slog till. En del resor var inplanerade som fick ställas in och även skrivarbetet har fått lagts på vänt ett tag, jag tappade helt styrfarten att jobba med projektet och kände att det var bättre att lägga det åt helt sidan och ta upp arbetet i höst istället.

Det låg även i planeringen att Piazzafilms hemsida skulle uppdateras med information om det nya filmprojektet Skogen, men det får också vänta till hösten.

Erbjudandet ”Köp två filmer till priset av en” som Piazzafilm hade under perioden 7 april – 31 maj föll ut väl. Roligt att många var intresserade av erbjudandet och passade på att beställa filmer. Under hela sommaren är försäljningen av köpfilm öppen men det kan bli lite längre leveranstider. Ni som beställer får information om detta vid er beställning.

Länk till Köp film

Äppelblom_liten

Den 12 augusti visar Naturum Vindelfjällen i Ammarnäs filmen ”Samefolk”. Eventuellt kan visningen flyttas fram till hösten men just nu gäller fortfarande den 12 augusti. Om datumet ändras kommer information om det finnas på Piazzafilms hemsida och här på bloggen.

Piazzafilm tar nu sommarledigt och är tillbaka i verksamheten igen i augusti. Önskar er alla en fin och frisk sommar!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s