Inte riktigt som det brukar vara

Plötsligt ändrades tillvaron och blev något helt annat än vad det brukar vara. Både med arbetet och i privatlivet. Sen fyra veckor tillbaka har jag satt mig i en mer eller mindre frivillig karantän.

Mina sociala kontakter är i stort sätt obefintliga. Skidsemestern i påsk är ombokad till nästa vår och jag jobbar full tid hemifrån sen en månad tillbaka. Jag lämnar bara huset när jag ska handla till oss och mina föräldrar, löpträning i närområdet och dagsutflykter på Sörmlandsleden.

När det gäller Piazzafilms arbete blev det direkt tvärstopp, precis som för många andra inom film- och kulturbranschen. Telefonen är tyst, bara ett fåtal inkommande mail och inga filmvisningar bokas in. Det är heller ingen idé att lägga ner tid på att försöka boka in filmvisningar till hösten då allt är så ovisst.

1.Bara träd_liten

Piazzafilms utåtriktade arbete får stå på standby ett tag och jag jobbar istället vidare med filmidén på kommande produktion med temat Skogen.

I min planering så skulle jag gjort en researchresa under våren men den har flyttas fram på obestämd tid. Istället har jag varit ute i skogen här hemmavid för att få inspiration och tid att tänka och planera projektet. Den riktiga inspirationen har inte infunnits sig, det är som även den står på vänt när det mesta runt omkring oss handlar om Coronaviruset.

Men, jag har inte satt upp någon tidplan ännu på projektet så det får fortfarande gå framåt i sin egen takt så får jag se längre fram när nästa steg i projektet kan tas.

I dessa Coronatider så vill Piazzafilm bidra med något som kan pigga upp, så idag kör Piazzafilm igång ett erbjudande gällande beställningar av köpfilmer för privat bruk. Ni kanske har missat någon filmvisning eller så kanske det kan vara en present till någon som sitter ensam hemma och behöver muntras upp med en film.

Erbjudande 7 april – 7 maj: Köp två filmer till priset av en
Från och med idag den 7 april kan ni beställa två filmer för priset av en film och det gäller både Blu-ray och DVD. Oavsett vilka två filmer ni beställer betalar ni 160 kr + frakt 55 kr (inkl.moms). Ska filmerna skickas utanför Sverige blir det en högre fraktkostnad. Erbjudandet gäller under perioden 7 april – 7 maj.

Ni beställer som vanligt via Piazzafilms hemsida, direktlänk till Köpa film

Det blir ett kort inlägg denna gång. Mina förhoppningar var att kunna informera om kommande bokningar och visningar med mera, men nu är allt på paus och det blir såklart även märkbart här på bloggen.

Piazzafilm önskar er alla en Glad och frisk Påsk och jag hoppas vi får njuta av en härlig påskhelg med sol och fågelkvitter.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s