Nu finns Samefolk som köpfilm

Idag startade försäljningen av dokumentärfilmen Samefolk som köpfilm. Planerat var att filmen skulle släppas om en vecka, på måndag den 9 december, men allt blev klart tidigare än jag trodde med alla trycksaker för DVD filmen och uppdateringarna på hemsidan för försäljningen.

Köpfilm Samefolk_liten

Vill ni vara säkra på leverans innan julhelgen så gör er filmbeställning senast den 16 december, alla Piazzafilms köpfilmer beställs via hemsidan www.piazzafilm.se

Här är en direktlänk till beställningen  Köpa Film

Den 10 november visades filmen Snön är alltid vit på Landsort på Mölnbo Bio i Mölnbo och den 18 november hade Samefolk sin sista filmvisning för året  Estrad i Södertälje. Nu tar Piazzafilm uppehåll med filmvisningar resten av året för att samla nya tag inför filmåret 2020.

Som det ser ut nu kommer Piazzafilm inte producera någon ny film under 2020. Ambitionerna att en filminspelning skulle dra igång under nästa år har funnits men det kommer inte att bli så.

Filminspelning_Samefolk_Pia
Inspelning av filmen Samefolk, norr om sjön Teusajaure sommaren 2017.

Filmidéer finns men jag har inte kommit vidare med någon idé och min inspiration har inte heller riktig funnits där. 2019 har varit ett roligt arbetsår i Piazzafilms verksamhet men också ett mycket krävande år och nu behöver jag dra ner på arbetstakten och få en period med ett lite lugnare arbetstempo.

Jag vet att efter en lugnare period  kommer både inspirationen och kreativiteten tillbaka igen och jag kan arbeta vidare med nästa filmprojekt.

Ibland måste saker och ting få ta lite tid.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s