Höstens filmvisningar börjar i september

Efter en lång skön sommarledighet kör höstens filmarbete igång. Fyra visningar är bokade sen tidigare, två med filmen Samefolk och två med filmen Snön är alltid vit på Landsort. Fler visningar kan komma till under hösten.

En av filmvisningarna av Snön är alltid vit på Landsort har fått ett nytt datum, istället för söndag den 27 oktober visas filmen söndag den 13 oktober.

Samefolk, STF Grövelsjön Fjällstation i Grövelsjön
Lördag 28 september kl.20:30 (en del av programmet under vandringshelgen Höstglöd). Filmteamet Pia och Hans Johansson introducerar filmen och har ett efterföljande publiksamtal.

Snön är alltid vit på Landsort, Mölnbo Bio i Mölnbo
Söndag 13 oktober kl.14.00 (endast direktköp, kassan öppnar kl.13.00).
Producenten Pia Johansson introducerar filmen och har ett efterföljande publiksamtal.

Snön är alltid vit på Landsort, Mölnbo Bio i Mölnbo
Söndag 10 november kl.14.00 (endast direktköp, kassan öppnar kl.13.00).
Producenten Pia Johansson introducerar filmen och har ett efterföljande publiksamtal.

Samefolk, Estrad i Södertälje
Måndag 18 november kl.18.30 (direktköp samma dag från kl.17:45). Förköp kan göras på Tickster.com, Stadsscens biljettcentrum och på Södertäljebyrån i Södertälje. Filmteamet Pia och Hans Johansson introducerar filmen.

Läs mer om höstens visningar: Kommande visningar

IMG_7207
Föreningen SWEA San Diego bokade en filmvisning med publiksamtal av Låt fjällvind blåsa hjärtat rent på Mingei International Museum i San Diego i USA oktober 2015.

Om ni är intresserade av att boka en filmvisning så erbjuder Piazzafilm visningar med eller utan publiksamtal. Piazzafilm har bland annat visat filmer på museer, äldreboenden, föreningsmöten, Folkets Hus, Naturum och biografer. Kontakta Piazzafilm för mer information om upplägg och kostnader.

Läs mer Boka filmvisning

Under hösten ska Piazzafilm jobba vidare med olika filmidéer för nästa filmproduktion. Ett par uppslag ska det göras lite mer research kring för att se om idéerna håller och om det finns ett tillräckligt starkt underlag för att göra en film av.

Filmidéer finns det gott om, men det krävs mer än en idé för att det ska fungera att göra en film. Det är ingen brådska, det måste få ha sin tid och sitt förarbete innan det blir ett filmprojekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s