Premiären är nära

Idag har Södertäljes lokalpress Länstidningen (LT) och Södertäljeposten (SP) skrivit om Samefolk och premiären på lördag; ”Dokumentärfilmaren Pia Johanssons 50 mil långa vandring genom Nordkalotten blev en film om den samiska kulturen och hur det är att vara same i dag”. (Elias Zazi, LT)

Ni som är LT:s pluskunder kan läsa artikeln på nätet: Dokumentär om sameliv på Estrad

LT Samefolk

Även Södertäljeposten publicerar en artikel  inför premiären; ”Filmaren Pia Johanssons senaste film har titeln Samefolk. Planen var att göra en dokumentärfilm om både platser och människor i fjällen men det blev istället en film med fokus på den samiska kulturen” (Stefan Lindström, SP).

Ni kan läsa hela artikeln här: Pia har fastnat för Samefolk

Det går bra med biljettförsäljningen till premiären och i dagsläget är det 265 platser bokade. Raderna 1-2  samt rad 19 längst bak i Estrads salong är inte så bra att sitta på vid filmvisningar. Med dessa tre rader borträknade är det endast 167 platser kvar.

Vill ni säkra era premiärplatser så rekommenderar jag er att förboka era biljetter så slipper ni köa på lördag eller i värsta fall bli utan biljett, Boka biljetter här

Den här veckan har jag dragit ner på arbetstakten och tagit lite ledigt för att ladda inför lördagen. En del förberedelser har det varit för filmvisningarna i Arjeplog i nästa vecka, planering för vårens visningar och lite kontorsarbete. Det har varit en lugn och skön vecka precis som jag ville att det skulle vara innan premiären.

Jag önskar er alla varmt välkomna till premiären på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s