Innehållsrikt filmår 2016

Piazzafilms arbetsår 2016 är snart över. Ett år som har varit fylld av spännande och inspirerande arbete med filmvisningar och föreläsningar med filmen ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent” och researcharbete med den nya filmproduktionen ”Där inga vägar finns”.

Under året som gått har filmen ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent” haft visningar i Sundsvall, Arvidsjaur, Ammarnäs, Grövelsjön, Strängnäs, Västerås och Södertälje.

Vi som arbetat med filmen är mer än nöjda med filmens resa genom Sverige under året. Det har varit många härliga möten och samtal med publiken vid visningarna och filmen har också nått en stor publik genom försäljningen av DVD och Blu-ray, både i Sverige och utlandet.

2016-07-18-11-15-39
Hasse provfilmar inför inspelningen sommaren 2017

 

Piazzafilm tar julledigt och laddar för allt kommande arbete under 2017 med produktionsplanering i vår, filminspelning i sommar och redigeringsarbetet under hösten. 2017 är också ett jubileumsår för Piazzafilm. Våren 1997 startade Piazzafilm sin verksamhet och företaget fyller 20 år, grattis lite i förskott.

Om ett halvår ger vi oss i väg för att vandra de 87 milen på Nordkalottleden under två månader och spela in filmen ”Där inga vägar finns”. För egen del känns det spännande att ha detta äventyr framför mig och den utmaning vi står inför med både vandringen och filminspelningen.

Goda erfarenheter har vi fått som filmteam och långvandrare från filminspelningen sommaren 2013 så en hel del saker behöver vi inte planera på nytt. Nu vet vi lite mer om vad som gäller och hur vi bäst förbereder oss på allt arbete vi ska göra under nästa år.

Piazzafilm önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

2016-12-21-jul-2016_liten

 

 

2 thoughts on “Innehållsrikt filmår 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s