Folkets Bio i Västerås visar filmen

På måndag den 4 april reser vi, filmteamet Pia och Hasse, till Västerås där Folkets Bio visar filmen ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent” kl.18.00 på Elektra biografen. Filmvisningen ingår i programmet Film & Samtal där vi kommer ha ett publiksamtal efter visningen, Läs mer >>

FOlkets_bioElektra Biografen är en mångkulturell mötesplats för film och samtal och erbjuder ett brett utbud av både svensk film och filmer från hela världen.

Det är en liten och trivsam biograf med 76 platser och drivs som en ideell kulturförening och ingår i Folkets Bio. Läs mer om Elektra i Västerås >>

För två veckor sedan den 7 mars visades ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent” vid två tillfällen för sammanlagt 170 biobesökare på Estrad i Södertälje. Filmteamet var som vanligt på plats och presenterade filmen och pratade med publiken i foajén efter visningarna.

Vi ser ödmjukt tillbaka till sju helt otroliga visningar här i vår hemstad Södertälje sen premiären i november 2014. All respons vi fått från vår hemmapublik värmer våra hjärtan. Tack alla ca 2 000 biobesökare på Estrad.

Som jag tidigare meddelat så är det fler filmvisningar på gång runt om i landet, mer information om dessa kommer längre fram.

Den 12 mars besökte vi Vildmarksmässan i Älvsjö och som vanligt var det inga problem att fylla en hel dag med intressanta saker på mässan. Förutom alla härliga möten med likasinnade vandringsintresserade mässbesökare så lyssnade vi på ett antal seminarier och handlade en del friluftsutrustning. Det här är en mässa jag inte vill missa.

IMG_0422
Hans Öhlén

Vi hälsade också på vår gode vän Hans Öhlén i hans monter. Hasse har precis startat upp nätverket ”Walking and Talking Outdoor Business Network” som är det nya affärsnätverket för friluftsintresserade företagare och säljare i Storstockholm.

Syfte med nätverket är att skapa nya affärskontakter genom att träffa andra friluftsintresserade företagare och säljare. Bra idé tycker jag. Vill du vara med i nätverket, läs mer här Walking and Talking Outdoor Business Network >>

Till sist några kloka ord av Dag Hammarskjöld:

”Mät aldrig bergets höjd förrän du nått toppen. Då kommer du att se hur lågt det var”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s