Nytt år och nya filmvisningar

Den första filmvisningen i år blir lördag den 6 februari då Västernorrlands sameförening och Sundsvalls kommun firar samernas nationaldag i Sundsvall med bland annat filmvisning av ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent”.

Som filmens producent kommer jag vara på plats när filmen visas kl.16.30 på Kulturmagasinet och ha ett publiksamtal efter filmvisningen, mer information kommer inom kort.

29 november 2014-DSC_4318

Efter förra årets publiksuccé i Södertälje blir det flera filmvisningar i år. Måndag den 7 mars visas filmen vid två tillfällen på Estrads biograf i Södertälje.

Första föreställningen är kl.15.00 och den andra kl.18.30 och om ni vill kan ni förköpa era platser till filmvisningarna, Läs mer >>

Flera andra filmvisningar är på gång och ni hittar alltid aktuell information om kommande visningar på www.piazzafilm.se samt på denna blogg under rubriken Visningar.

När filmen släpptes som köpfilm för privat bruk den 10 november förra året tog lagret snabbt slut. Efterfrågan var stor och många filmer som såldes hamnade under julgranar landet runt, uppenbarligen blev filmen en populär julklapp.

Nu är lagret återigen påfyllt och filmen kan ni som vanligt beställa på Piazzafilms webbplats Köpa film >>

2016-01-02 09.16.37

Över jul och nyår tog vi i filmteamet semesterledigt och firade helgerna på Guadeloupe i Västindien. Efter ett intensivt år med filmvisningar, både i Sverige och utomlands, var det härligt med två veckor ledigt.

Men lite vandring blev det också, inte bara lata dagar vid havet.

På årets första dag gjorde vi en heldagsvandring upp på Guadeloupes aktiva vulkan La Soufrière 1 467 m över havet. Vulkanen hade sitt senaste utbrottet 1977.

En helt suverän vandringsdag med den franska guiden och botanikern Yohan som kunde allt och lite till om vulkanens historia, vegetationen och mycket annat.

2016-01-01 12.31.282016-01-01 13.12.202016-01-01 13.44.262016-01-01 14.02.06

Det här var verkligen Västindienresans höjdpunkt i dubbel bemärkelse!

I år blir det inga större eller längre friluftsäventyr i fjällen. Eventuellt har vi planer på att kajakpaddla ett par veckor i sommar från Västervik och hem till Södertälje, vi får se vad det blir.

Sommaren 2017 ska vi ännu en gång ge oss ut till fjälls i två månader och vandra och planering inför det äventyret håller så smått på att ta form. Vi kommer berätta mer om det framöver.

Men andra stora saker är på gång för filmteamet Pia och Hasse. I slutet av april ska vi bli farmor och farfar…det är om något ett stort nytt äventyr som vi ser mycket framemot.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s