Filmvisningar i höst och sommarplaner

I torsdags den 21 maj visades filmen ”Låt fjällvind blåsa hjärtat rent” på Mälargårdens Rehab Center i Sigtuna för ca 20 personer. Hasse och jag var på plats och presenterade filmen och vi pratade med publiken efter visningen.

Det är lika givande att visa filmen för ett 20-tal personer i en liten samlingslokal med filtar över fönstren som mörkläggning som att visa den på en stor biograf för 400 personer. Mötena med publiken är så roliga, oavsett förutsättningarna.

Pia och Synnöve vid kåtaplatsen i Fatmomakke
Pia och Synnöve Kroik vid kåtaplatsen i Fatmomakke.

Flera filmvisningar är inbokade för hösten. I Södertälje ska filmen visas igen på Estrads biograf, det blir måndagarna 12 oktober och 9 november.

Torsdag den 26 november visas filmen på Qulturum i Nykvarn där filmteamet kommer att ha ett efterföljande samtal med publiken. Läs mer:Kommande filmvisningar>>

Flygbiljetterna till USA är bokade och visningen i San Diego blir på söndagen den 26 oktober. Eventuellt kan det bli flera visningar i San Diego. Hur det blir med filmvisningar på de andra orterna i Kalifornien vet vi inte ännu, det återstår att se.

Omslagen till DVD och Blu-ray boxarna är under produktion och ska vara klara till den 10 november då filmen ska släppas som köpfilm. Hösten kommer verkligen bjuda på många roliga händelser kring filmen och mer kommer säkert komma till vart efter.

Eftersom Hasse inte kan ta lika långt ledig som jag i sommar så ger han sig iväg på en egen cykeltur på drygt en vecka. Han ska cykla från Södertälje och upp till Dalarna och cykla Vasaloppsspåret och sen tillbaka hem till Södertälje. Det blir en träningstur för hans del, han ska cykla Cykelvasan senare i sommar.

En månads vandring i sällskap med mig själv känns som en riktig bra utmaning denna sommar. Vandrat ensam förr har jag gjort men inte så här länge. Längtar så till att vandra igen och ser så framemot mina kommande tältnätter och fjällnaturens tystnad och allt annat som hör fjällivet till.

Hasse och Pia på Skierfeklippan
Hasse och Pia på Skierfeklippan

Det mesta inför vandringen är klart. I slutet på juni ska jag skicka upp proviantlådor till Saltoluokta, Kvikkjokk och Ammarnäs och sen är det lite annat småfix innan jag styr kosan norrut i mitten på juli.

Det ska bli intressant att se hur jag kommer uppleva fjällivet när jag inte har min vandrarkompis Hasse vid min sida som jag alltid annars har.

Visst kommer jag att sakna honom, men desto roligare blir det när vi ses igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s