Filmvisningar i Södertälje och övriga Sverige

Efter premiären, som var för en dryg månad sen, är nu fokus på planering och bokning av filmvisningar under 2015. Jag gläds mycket åt den lyckade premiären som drog fullt hus och den fina respons vi fick av premiärpubliken. Recensioner och publikreflektioner om filmen finns samlat på Piazzafilms webbplats, läs mer HÄR>>

2013-08-10 09.24.54_liten

Om tre veckor, onsdag 28 januari kl.18.30, visas filmen igen i Södertälje och redan nu har ett 40-tal biobesökare förköpt sina biljetter till visningen. Hasse och jag kommer att introducera filmen och sen finnas kvar i foajén efter föreställningen ifall publiken har frågor kring filmen och vandringen.

Att frågor finns kring filmen märkte vi efter premiären, det var många som dröjde sig kvar och ställde frågor om bland annat hur vi filmat, vad åt vi för mat, varför ville vi göra en film, hur valde vi färdväg och tröttnade vi inte på varandra?

Senare fram i april kommer filmen visas igen i Södertälje med samma koncept. Filmvisningarna i Södertälje finns med i Estrad & Trombons vårprogram som Södertälje kommun nyligen har publicerats, läs programmet HÄR>>

2013-08-13 10.52.05_liten
Kårsavagge, väster om Abisko.

I februari-mars blir det bland annat filmvisningar i Arjeplog och Umeå där jag på några visningar kommer medverka. Vi väntar också svar från ett par filmfestivaler som filmen är anmäld till. Ett antal TV-kanaler står på tur att kontaktas, så det finns och göra.

Det kan tyckas att ett filmarbete är klart när filmen är klar, men så är det inte. Nu ska filmen spridas och visas på olika ställen i olika sammanhang. En film gör jag inte för att den ska stå och samla damm i bokhyllan, den måste få hjälp att hitta sin publik och det är ett omfattande arbete, men väldigt roligt.

Vid Marsfjällskåtan första vandringsdagen 22 juni.

Eventuellt kommer vi kring påsktid göra en utlandsresa med filmen, men det långt ifrån spikat ännu. Om det blir av kommer det mer information om den ”turnén” på bloggen längre fram i vinter.

Aktuell information om kommande filmvisningar hittar ni på Piazzafilms Facebook sida och på www.piazzafilm.se .

Det finns också ett Facebook evenemang om filmvisningen 28 januari, läs mer här>>

Biljetter till filmvisningen 28 januari kan ni boka direkt på ticnet.se

Om ni vill se filmen i er kommun, så hör av er till mig så kan vi tillsammans se om möjligheten finns. Välkomna till vårens filmvisningar!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s