Premiärsalongen fylls på

Nu har drygt 180 premiärgäster förköpt sina platser på Estrad till biopremiären på lördag. Det lär fyllas på under veckan så skynda och boka ni som inte ännu inte gjort det om ni vill få bra platser i salongen.

Det är numrerade platser och förköp kan göras via internet på ticnet.se. I Södertälje kan ni förköpa biljetter i Luna Biljettcentrum och på Turistbyrån. På premiärdagen kan direktköp göras i Estrads biljettkassa från kl.15.15.

Södertäljemusikern Mats Eriksson kommer att spela för oss under minglet i teaterfoajén som börjar kl.15.00.

Fjällvy_liten

Planering inför 2015 håller på för fullt. Jag har bland annat anmält filmen till ett antal filmfestivaler under 2015.

För att en film ska komma med i en filmfestival ska den först anmälas och sen ges möjlighet för festivalarrangörerna att se filmen för att sen avgöra om den kommer med.

Som jag tidigare skrivit om så har DVD:er producerats av filmen för just detta ändamål. Filmen finns också upplagd för förhandstitt för arrangörer på internet. Där kan dom genom ett lösenord de får av mig se filmen.

Nu är det mesta färdig fixat inför premiärdagen. Det blir en minnesvärd dag då vi på lördag får träffa filmens första publik och berätta om vår lapplandsresa sommaren 2013.

Varmt välkomna till premiären!

 

 

2 thoughts on “Premiärsalongen fylls på

  • Vad roligt att du kom Lisa, det uppskattade vi stort. Vi är så glada för det fina mottagandet vi fick av filmen och att det kom nästan 500 personer till premiären. det blev den festdag jag så gärna ville ge filmen!

  • Tack Pia och Hasse för en fin och bra dokumentär. Det var roligt och intressant att följa Er på eran fjällvandring. Ni har verkligen gjort en prestation! Lycka till i fortsättningen och jag hoppas att många fler kommer att få ta del av filmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s